Odoše Lordovi - Posle Bendtnera i njegov italijanski kolega po titulu okačio kopačke!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2020, 00:42

Odoše 'Lordovi' - Posle Bendtnera i njegov italijanski kolega po titulu okačio kopačke!

Juče je bilo i ozvaničenje.

Niklas Bendtner se povukao krajem avgusta iz profesionalnog fudbala.

Lord, kako mu je glasio nadimak, je nastupao širom Evrope. Najpoznatiji a i najbolji period karijere mu je bio u Arsenalu čiji je dres nosio punih 10 godina. Osvojio je titulu u Juventusu gde je upisao tek devet nastupa u Seriji A.

U Torinu je nastupa sa Padoinom, čovekom sa kojim deli nadimak a od skoro i status penzionera.

Simone Padoin je početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oktobra najavio penziju, juče ju je i zvanično potvrdio. Dete Atalante je nosilo dres Juventusa od 2012-te do 2016-te godine, naravno svaka sezona mu je krunisana Skudetom.

Poslednju sezonu je odigrao u Askoliju, pre toga je proveo tri sezone u Kaljariju. Padoin ima 36 godina, u Juventusu je bio pravi Konteov univerzalac - što se kažemo, samo što golmana nije igrao.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.