Neverovatno dobri rezultati, biće povećanja plata i penzija

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2017, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neverovatno dobri rezultati, biće povećanja plata i penzija"

Ministar finansija Dušan Vujović izjavio je da je izvesno da će biti povećanje plata i penzija ali da se još uvek pažljivo računa koliki je prostor za povećanje.

- Posle osam meseci imamo suficit u budžetu skoro svih meseci. To su neverovatno dobri rezultati, oni smanjuju potrebu za zaduživanjem. Treba da budemo pažljivi kako trošimo - kazao je Vujović za Radio-televiziju Srbije.

Govoreći o priznanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << časopisa Global market koji ga je izabrao za ministra finansija godine za centralnu i istočnu Evropu, Vujović je rekao da je ta nagrada rezultat timskog rada.

- Da nije bilo mandata koji su birači dali Vladi koja je izabrana marta 2014. godine da u celini na čelu sa (tadašnjim premijerom Aleksandrom) Vučićem nije prihvatila i stvorila politički prostor da se taj problem definiše i sprovede, ne bi ni bilo šanse da ga sprovedemo... Žrtve koje su podnete u tom periodu dale su rezultat - kazao je Vujović.

Nagrada će Vujoviću biti uručena na ceremoniji u okviru jesenjeg zasedanja godišnje skupštine MMF i Svetske banke koje se održava od 12. do 15. oktobra 2017. u Vašingtonu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.