Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2021, 01:55

Neuništivi Kiril Lazarov ni ne pomišlja na penziju, potpisuje novi ugovor sa Nantom

Predsednik kluba potvrdio da će najbolji strelac Lige šampiona i naredne sezone nastupati za francuskog velikana

Legenda makedonskog rukometa, Kiril Lazarov, odbija da se povuče sa terena. U trenutku kada je postao selektor reprezentacije Makedonije viđen je kako na leto kači patike o klin i posvećuje se trenerskom poslu, ali to se neće dogoditi.

Jedan od najboljih desnih bekova na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svetu ima da kaže još dosta toga na terenu. Nakon što se sa Nantom plasirao u polufinale Lige šampiona, pojavile su se informacije da će najbolji strelac elitnog takmičenja potpisati novi ugovor sa Nantom, a to je za francuske medije potvrdio predsednik kluba Gael Peletije.

“Istinska mi je čast što mogu da potvrdim da će Kiril Lazarov produžiti ugovor i naredne sezone igrati za Nant”, poručio je Peletije i prekinuo spekulacije o prekidu karijere neuništivog makedonskog bombardera.

Nant se drugi put u istoriji plasirao na fajnal-for Lige šampiona, a Kirilu Lazarovu će to biti deveto učešće u završnici elitnog takmičenja na Starom kontinentu. Protivnici Nanta biće Pari Sen Žermen, Barselona i Olborg, a najbolji strelac Lige šampiona će pokušati po drugi put da podigne trofej u najkvalitetnijem takmičenju. Kirilu Lazarovu to je pošlo za rukom u Barseloni 2015. godine, a član Nanta postao je dve godine kasnije.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.