NAPUNIO 43 GODINE, A I DALJE GA ŽELE: Bufon na stolu ima ponudu pet klubova

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 13:49

NAPUNIO 43 GODINE, A I DALJE GA ŽELE: Bufon na stolu ima ponudu pet klubova

Italijanu se još uvek ne ide u penziju.

Đanluiđi Bufon zagazio je u petu deceniju života pošto je u januaru napunio 43 godina, ali i dalje ima klubova koji bi ga rado videli u svojim redovima, pošto Italijan još uvek ne razmišlja o kraju karijere.

Bufon je rezerva u Juventusu od povratka iz Pari Sen Žermena i brani najčešće samo kup utakmice, a to mu svakako ne odgovara. Prema italijanskim medijima pet klubova iz pet različitih zemalja poslalo je ponude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bufonu koje podrazumevaju da bude prvi čuvar mreže, a u pitanju su grčki Olimpijakos, nemački Ajntraht, portugalski Sporting, turski Galatasaraj i ukrajinski Dinamo iz Kijeva. Ima klubova i iz Itaije koji bi ga doveli, a tu su Atalanta i Parma iz koje je i stigao u Juventus, ali je Bufon zainteresovan za inostranstvo.

Real mora da misli i na revanš sa Čelsijem u Ligi šampiona i na titulu. Protiv Osasune je kao gost igrao 0:0, sada nema pravo na kiks, kvota na Realovu pobedu je 1,40, u kombinaciji sa 2-3 gola, a nisu posebno efikasni ni jedni ni drugi, skače na 2,45.

Mada je Bufon nedavno pokrenuo i fudbalsku akademiju za mlade golmane, ne krije da mu je velika želja da makar još jednu sezonu brani u nekom klubu u inostranstvu. Očigledno da mu penzija nije privlačna opcija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Kjara Đufrida
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.