MA KAKVA PENZIJA: Vratio se Vladimir Štimac (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 20:41

MA KAKVA PENZIJA: Vratio se Vladimir Štimac (FOTO)

Novi izazov za iskusnog centra.

Iako su mnogi misli da je okačio patike o klin i da će u košarkašku penziju, Vladimir Štimac je još jednom sve iznednadio.

Iskusni centar kome je već 35. godina pronašao je novi klub. Posle kineskog Ningbo Roketsa, zaigrati i za Sigortam Neta, klub koji se takmiči u drugoj ligi Turske.

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Sigortam Net kadrosuna Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stimac'ı kattı. Stimac, daha önce ülkemizde Olin Edirne, Banvit, Beşiktaş, Anadolu Efes, Türk Telekom, Fenerbahçe Beko ve Bahçeşehir Koleji formalarını giymişti. pic.twitter.com/xyNDf6cF5Q

— Can Peker Pekcan (@canpekerpekcan) January 31, 2023

Štimcu će ovo biti i novi povratak u Tursku, pošto je prethodno igrao za nekolicinu klubova, poput Banvita, Bešiktaša, Efesa, Turk Telekova, Fener.

Štimcu je ovo 18. klub u karijeri.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija
Pogledaj vesti o: Penzija,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.