GODINA SMRTI 2046: Zorica je nestala pre tri godine, a onda je policija oko 19 h upala u njen stan i ZANEMELA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GODINA SMRTI 2046: Zorica je nestala pre tri godine, a onda je policija oko 19 h upala u njen stan i ZANEMELA!

Zorica Miletić (70) iz Kragujevca, koja je nestala aprila 2016. i na čijem spomeniku stoji godina smrti 2046, nije više među živima.

Njeno telo oko 19 sati pronađeno je u stanu u kom je živela i mrtva ležala protekle tri godine.

Njeno telo oko 19 sati pronađeno je u stanu u kom je živela i mrtva ležala protekle tri godine. Za to vreme računi su punili sanduče, penzija redovno "legala", a rodbina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je čekala da se nekome javi.

- Policija je došla, ušli su u stan i na krevetu zatekli Zoričino nepomično telo. Bila je pokrivena ćebetom. Neverovatno je da se u zgradi tri godine nije osetio miris tela u raspadanju. A svi kojima smo se obraćali tvrdili su da ona nije ovde preminula, jer bi se osećalo. Policija je telo odvezla - kaže Zoričina komšinica Nadežda.

Za sada se pretpostavlja da je Zorica preminula prirodnom smrću. Poslednji račun nađen u stanu je iz aprila 2016, što znači da je tada i umrla.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.