KAKO SU TADIĆ I DEMOKRATE DOVELI SRBIJU NA IVICU BANKROTA: Jedan od ključeva koji su otvorili vrata pakla (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 11:35

KAKO SU TADIĆ I DEMOKRATE DOVELI SRBIJU NA IVICU BANKROTA: "Jedan od ključeva koji su otvorili vrata pakla" (VIDEO)

Priznali i oni koji podržavaju opoziciju.

Bivši režim predvođen Demokratskom strankom doveo je Srbiju na ivicu bankrota, a katastrofalan scenario sprečio je aktuelni predsednik Aleksandar Vučić.

Kako sada i sami priznaju, Milan Ćulibrk i Danica Popović koji zdušno podržavaju opoziciju, odluka Tadića i Dinkića o povećanju penzija 2008. godine pred izbore, napravila je haos u srpskoj ekonomiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- To je bio jedan od ključeva koji su otvorili vrata pakla. To Tadićevo povećanje ne da je bilo predizborno, ono je bilo usluga da bi ostali na vlasti - rekla je Popović.

Očigledno da građani Srbije još ne znaju ni delić onoga što je vlast predvođena Tadićem, Đilasom i Jeremićem uradila i bila spreman da uradi samo zarad opstanka na vlasti.

EVO KAKO JE BIVŠI REŽIM DOVEO SRBIJU DO BANKROTA ŠTO JE SPREČIO VUČIĆ

Danica Popović o povećanju penzija 2008. - u vreme krize:

"To je bio jedan od ključeva koji su otvorili VRATA PAKLA! To Tadićevo povećanje ne da je bilo predizborno, ono je bilo USLUGA DA BI OSTALI NA VLASTI" pic.twitter.com/EvJLdeGOaf

— Detektor laži (@LaziDetektor) February 16, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.