Izvor: HotSport.rs, 13.Sep.2017, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD SE MESI IGRA: Đanluiđi Bufon se pokajao što nije otišao u penziju (VIDEO)

Barselona je večeras na Kamp Nou demolirala Juventus sa 3:0, a junak pobede Katalonaca bio je ko drugi no Lionel Mesi, koji je propisno obrukao Đanluiđija Bufona.

Dva gola i asistencija Argentinca za pesmu na Kamp Nou. Igrao je večeras Lionel Mesi u transu, a od dva gola ne zna se koji je lepši. Dovoljno je reći da je oba puta Bufon lopte samo pogledom ispratio u mrežu, a ko drugog se bacio u pogrešnu stranu, eto samo da bi se reklo da je nešto pokušao, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali je ispalo smešno. Mesi je prvi put bio snajperski precizan, a drugi, čista majstorija.

Lionel Messi Goal HD – Barcelona 1-0 Juventus… by sonjamacleod
 

Barcelona 3 – 0 Juventus 12/09/2017 Lionel… by FootballHG
The post KAD SE MESI IGRA: Đanluiđi Bufon se pokajao što nije otišao u penziju (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.