INSTRUKTOR VOŽNJE POGINUO NA 400 METARA OD KUĆE! Automobil uništen, komšije u šoku: DUĆA JE BIO DUŠA OD ČOVEKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INSTRUKTOR VOŽNJE POGINUO NA 400 METARA OD KUĆE! Automobil uništen, komšije u šoku: DUĆA JE BIO DUŠA OD ČOVEKA!

Dušan Kuga (69) iz Nakova kod Kikinde, instruktor vožnje u penziji, poginuo je jutros oko 5.30 časova u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Glavnoj ulici.

Supruga Milena (63), sa kojom je bio u kolima, zbrinuta je u kikindskoj Opštoj bolnici i nije u životnoj opasnosti.

Dušan Kuga je kobnog jutra pošao na put sa suprugom Milenom, ali je izgubio kontrolu nad vozilom "reno laguna", sleteo sputa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Glavnoj ulici i udario u drvo u blizini Lovačkog doma u Nakovu, 400 metara od svoje kuće.

Pretpostavlja se da mu je pozlilo tokom vožnje zbog čega je izgubio kontrolu nad automobilom, udario u drvo i preminuo.

- Povređena žena je nekako uspela da se izvuče iz automobila i pozove Hitnu pomoć - ispričali su meštani koji u neverici konstatuju da su izgubili dobrog čoveka i prijatelja.

- Automobil je pre zakucavanja porušio kante za smeće, a onda od kobnog udarca i usmrtio našeg Duću - neutešne su komšije.

Supruga Milena zadobila je prelom nekoliko rebara i desne ruke i van je životne opasnosti. Ona je smeštena na hirurškom odeljenju kikindske bolnice.

- Tačan uzrok tragedije znaće se nakon obdukcije tela koje je poslato u novosadski Centar za sudsku medicinu - rekli su u Policijskoj upravi Kikinda.

Dušanov prijatelj, Milorad Inđić, sa tugom u glasu, priča o izgubljenom komšiji i drugu.

- Kada je otišao u penziju kao dugogodišnji instruktor vožnje, više je bio angažovan u KUD "Izvor" iz Nakova, a jedno vreme je bio i na njegovom čelu. Svima će nam nedostajati, bio je dobar drug i počten čovek. Uvek je pazio kako vozi, nije pio, pa mogu da pretpostavljam da ga je izdalo srce. Izgleda da je to genetski, jer su mu majka i brat preminuli od problema sa srcem - kaže ovaj meštanin.

Reči saučešća porodici Kuga i opraštanje od dragog prijatelja, nizali su se tokom dana na Dušanovom Fejsbik profilu, uz reči: "Počivaj u miru, dragi naš Dućo".

BONUS VIDEO: Od deteta i učitelja do osobe sa JUGOSLOVENSKIM NAGLASKOM: On je u sebi imao 24 ličnosti, a jedna od njih počinila je JEZIV zločin (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRAGEDIJA KOD KIKINDE! Automobil sleteo sa puta, vozač PREMINUO NA LICU MESTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019

Postoje indicije da je vozaču pozlilo u toku vožnje..U saobraćajnoj nesreći u selu Nakovo kod Kikinde jutros oko 5 sati, poginuo je 69-godišnji Dušan K., vozač automobila marke "reno laguna"...Nesreća se dogodila u Glavnoj ulici kada je vozilo iznenada sletelo sa puta, a vozač Dušan K. preminuo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.