Izvor: Blic, 10.Okt.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATI VRATILI GRANICU U penziju će se ipak ići sa 65 godina

Hrvatska vlada je uputila Saboru izmene Zakona o radu i o penzijskom osiguranju kojima se na 65 godina života vraća granica za starosnu penziju i smanjuje broj penala za ranije penzionisanje. Vraćanje granice sa 67 na 65 godina života bio je jedan od zahteva referendumske inicijative "67 je previše" koja je za to prikupila više od 700.000 potpisa, a Vlada u Zagrebu je ovim izmenama, preuzela njihove predloge.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Hrvatskoj u penziju ipak sa 65 godina

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2019

ZAGREB - Hrvatska vlada je uputila Saboru izmene Zakona o radu i o penzijskom osiguranju kojima se na 65 godina života vraća granica za starosnu penziju i smanjuje broj penala za ranije penzionisanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.