Glumica negirala glasine da se penzionisala, vratiće se kad oseti potrebu

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 16:58

Glumica negirala glasine da se penzionisala, vratiće se "kad oseti potrebu"

Bitanska glumica Ema Votson je, putem svog menadžera, poručila kako informacija da odlazi u penziju nije istinita.

Naime, strani mediji već nekoliko dana pišu o tome kako ona ne želi da snima nove filmove zbog toga što želi da se posveti porodičnom životu sa partneron Leom Robintonom.

Mnogi njeni obožavaoci su komentarisali ovu vest na društvenim mrežama, pišući uglavnom kako se nadaju da to nije istina i da su u pitanju samo glasine.

Menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << holivudske glumice je ipak sve razjasnio, rekavši kako ona sada samo odmara, i kako će da se vrati poslu "kada oseti potrebu za tim".

Inače, Ema Votson se poslednji put pojavila u filmu 2019. godine, a ni na društvenim mrežama se ne oglašava često, prenosi portal "EW".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.