Izvor: RTS, 08.Jul.2020, 17:53

Gasol će ponovo igrati za Barsu, a u penziju će iz reprezentacije

Legendarni španski košarkaš Pau Gasol vrlo je blizu odluke da još jednu sezonu, poslednju u karijeri odigra u ”svojoj” Barseloni.
Naime, kako prenose katalonski mediji, ideja slavnog košarkaša je da produži karijeru i nastupi na Olimpijskim igrama u Tokiju naredne godine, i da u najvoljenijem dresu reprezentacije okonča svoj igrački put.

Za sada nema konkretnog dogovora i ugovora, ali je on načelno postignut. Detalji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će biti utanačeni u drugoj polovini leta, kada se Gasol vrati iz Amerike.
On bi tako trebalo da se posle 19 godina u NBA ligi i dva osvojena prstena sa Lejkersima (2009 i 2010) ponovo obuče dres matičnog kluba prvi put od 2001. godine, kada je kao supertalenat otišao u Memfis.
Gasol, koji je nedavno proslavio 40. rođendan, sa seniorskom selekcijom Španije osvojio je čak 11 medalja.
Ipak, očito je da i pored godina želi i 12...
Pogledaj vesti o: Penzija,   Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.