ETO REKAO “DOSTA JE” Još jedna igračka legenda otišla u penziju

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ETO REKAO “DOSTA JE” Još jedna igračka legenda otišla u penziju

Legendarni kamerusnki fudbaler Samjuel Eto rekao je “dosta”! Još jedna vrhunska karijera otišla je u istoriji. Jedan od najboljih afričkih fudbalera ikada, rešio je da stavi tačku na bogatu karijeru u 38. godini.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,10 na igru 3+ u meču Litvanija – Ukrajina u kvalifikacijama za EURO 2020.
Iako je prošle godine potpisao ugovor na četiri, Eto je procenio da je bilo dosta igranja fudbala. Uprkos tome što je pokazao da još >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nije za staro gvožđe, i u februaru nagovestio da će igrati i naredne sezone, ipak se predomislio.
– Kraj. Okrećem se novim izazovima. Hvala svima, sve vas mnogo volim – napisao je Eto na Instagramu.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Eto je četiri puta najbolji igrač Afrike, dva puta osvajač Kupa Afrike, osvajač zlatne olimpijske medalje iz Sidneja 2000. godine. Nejveći trag ostavio je u Barseloni, ništa manji u Interu. Sa Kataloncima je osvojio osam pehara, od čega dve Lige šampiona, dok se sa Interom radovao šest puta – “skudetu”, Kupu Italije (dva puta), SUperkupu Italije, Ligi šampiona, Svetskom klupskom prvenstvu. Rečju – svemu! Osvojio je i Kup Španije sa Majorkom, kao i Interkontinentalni kup sa Real Madridom. Zanimljivo da je igrao tri puta u Superkupu UEFA (Barselona, Inter, Čelsi) ali nijednom nije osvojio ovaj trofej.
Igrao je Eto i za Real Madrid, gde je ponikao, pa za Čelsi, Anži, Everton, Sampdoriju, Antaliju, Konju i na kraju Katar. Za reprezentaciju Kameruna odigrao je 118 utakmica i postigao 56 golova. Velika, baš velika karijera je završena.
🦁 À 38 ans, Samuel Eto’o a tiré sa révérence et mis officiellement un terme à sa carrière 🇨🇲
L’occasion de voir en chiffres que le “Lion indomptable” raccroche les crampons après une carrière majestueuse 😍 pic.twitter.com/YdFTIlQbnZ
— RMC Sport (@RMCsport) September 7, 2019


The post ETO REKAO “DOSTA JE” Još jedna igračka legenda otišla u penziju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Litvanija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BARTOMEU MIRAN Predsednik Barselone siguran da Mesi ostaje

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019

Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu siguran je da će Leo Mesi ostati u klubu i posle 2021. godine. Za njega nema bojazni zbog toga što Argentincu ističe ugovor sledećeg leta.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,70 na pobedu Italije protiv Finske u kvalifikacijama za EURO 2020.. – Tačno je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.