Dvadesetogodišnjak osvojio milione na lutriji i otišao u penziju

Izvor: Radio 021, 14.Jan.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvadesetogodišnjak osvojio milione na lutriji i otišao u penziju

Džekpot od 451 milion dolara, četvrti po veličini u istoriji američke lutrije "Megamilions", izvukao je 20-godišnji Šejn Misler, kontrolor "u penziji" sa Floride, potvrdili su zvaničnici američke lutrije.

Mladi dobitnik iz grada Port Riči na Floridi jedini je koji je imao dobitnu kombinaciju brojeva, a opredelio se da odjednom podigne približnu sumu od 281,2 miliona dolara, naveli su zvaničnici.

Dobitnici lutrije u SAD imaju mogućnost da biraju da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << žele isplatu jednog dela dobitka sada, a ostatak u ratama više narednih godina, ili žele isplatu dobitka odjednom, i u tom slučaju je iznos manji.

"Nameravam da se pobrinem za svoju porodicu, usput da se zabavim i da utemeljim put za finansijski uspeh, kako bih mogao da iza sebe ostavim nasleđe daleko u budućnost", rekao je Misler, ističući da je oduvek ohrabrivao ideju jurenja za snovima i da njegovo putovanje tek počinje.

Kako Ej-Bi-Si prenosi, za mladog srećnika pobeda nije bila šok.

Šejn Misler je istakao da je nakon uplate dobitne kombinacije u prodavnici "Seven-ileven" imao osećaj da će osvojiti džekpot.

Videvši prilikom objavljivanja poslednji broj u svojoj dobitnoj kombinaciji, Misler je rekao da je samo pozvao svog brata da podeli vesti sa njim.

Autor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.