Dr Tiodorović ČESTITAO ROĐENDAN KONU: Želim mu da bude opušteniji i da lepo krcka penziju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 09:16

Dr Tiodorović ČESTITAO ROĐENDAN KONU: "Želim mu da bude opušteniji i da lepo krcka penziju"

Profesor Branislav Tiodorović, epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa čestitao je svom "ratnom" drugu dr Predragu Konu rođendan.

Profesor Tiodorović, koji se zajedno sa dr Konom osim protiv korone, borio i protiv drugih virusa, rođendan je dr Konu čestitao putem medija.

- Želim mu da bude opušteniji u svom životu i da lepo krcka panziju, mada čujem da mu je doneta odluka o produženja. I to je dobro, a želim mu još, pre svega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dug život i zdravlje - poručio je prof. dr Tidorović poznatom Peci Konu.

Dr Kon danas puni 65 godina, a kako se saznaje, iako je stekao uslove za zasluženu penziju, njemu je ugovor produžen, te će raditi još najmanje godinu dana.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREDRAG KON DANAS SLAVI ROĐENDAN Čestitka nije izostala ni od Tiodorovića! Evo šte je poželeo svom RATNOM DRUGU

Izvor: Kurir, 10.Jun.2020

Jedan od naših najboljih epidemiologa Predrag Kon, načelnik Jedinice za zarazne bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, danas puni 65. godina.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.