Izvor: Radio 021, 18.Dec.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor RTS-a traži produženje roka za odlazak u penziju

Sednica Upravnog odbora Radio-televizije Srbije (RTS), na kojoj je trebalo da se razmatra molba direktora Dragana Bujoševića za produženje roka za odlazak u penziju, odložena je za utorak, 25. decembar.

Bujošević 15. januara puni 65 godina i po zakonu treba da ide u penziju, ali mu petogodišnji mandat ističe u avgustu 2020. godine, zbog čega je tražio produženje.

- Obratili smo se na nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << adresa od kojih očekujemo odgovore, jer želimo da vidimo šta nalažu zakonski propisi. Početkom sledeće nedelje ćemo imati sve informacije koje su relevantne za zasedanje i donošenje odluke - rekao je Vladimir Vuletić, predsednik Upravnog odbora RTS.

Vasko Vasović, direktor fotografije RTS, kaže za Kurir da bi Bujošević trebalo da se pridržava onih odluka koje su važile za druge.

- Slogan gospodina Bujoševića, izgovoren svakom radniku koji je tražio produžetak, bio je: "Nema produžetka, nema izuzetka!" Princip je isti za sve, sem za njega. Nijednom radniku koji je podneo molbu za produženje roka za odlazak u penziju nije hteo da potpiše, a bilo je mnogo podnetih zahteva i to na tri, četiri ili šest meseci. Uglavnom da bi ljudi mogli da završe projekte koje su započeli - kaže Vasović.

Autor: Kurir

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.