Dedinje: Sin zakopao umrlu majku u garaži zbog penzije?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dedinje: Sin zakopao umrlu majku u garaži zbog penzije?

Telo ženske osobe (1935) pronađeno je jutros u Domentijanovoj ulici u beogradskom naselju Dedinje. Telo je bilo zakopano u garaži. Prema nezvaničnim informacijama RTS-a, žena je umrla prirodnom smrću a sin (1966) ju je zakopao, navodno zbog visoke penzije.

Na licu mesta su forenzičari i policija. Zbog uviđaja, ulica je zatvorena za sobraćaj.

RTS saznaje da je u prvoj izjavi policiji sin rekao da mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je majka umrla 11. oktobra a da je telo zakopao 20. oktobra.

Komšije kažu da ženu nisu videle više od mesec dana a da njen sin nije radio.

Prema prvim saznanjima, slučaj je policiji prijavila njegova supruga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zakopao mrtvu majku u garaži da bi i dalje primao njenu penziju

Izvor: Večernje novosti, 23.Okt.2019

Žena je umrla prirodnom smrću, a njen sin Slobodan P. je telo zakopao u garažu u Domentijevoj ulici Slobodan P. iz Beogada zakopao je mrtvu majku u garaži u beogradskom naselju Dedinje. Prema nezvaničnim informacijama, žena je umrla prirodnom smrću, a njen sin je njeno telo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.