Danijel Kormije – još jedna borba sa Hrvatom, pa penzija

Izvor: B92, 25.Sep.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijel Kormije – još jedna borba sa Hrvatom, pa penzija

Nekadašnji svetski šampion UFC teške kategorije Danijel Kormije rekao je da želi još jedan meč sa Stipeom Miočićem pre odlaska u penziju.

Četrdesetogodišnji Danijel Kormije izgubio je svoj pojas posle borbe sa Miočićem na događaju UFC 241 proteklog meseca.

U poslednje vreme se dosta govori o povlačenju Danijela Kormijea, kao i o njegovoj poslednjoj borbi. Spominju se razna imena: Brok Lesnar, Džon Džons, Stipe Miočić...

Ipak, Kormije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želi da okonča trilogiju sa Miočićem i onda da se povuče.



"Ovo je jedina borba zbog koje bih ušao u oktagon. Želim Stipea u poslednjem meču i nikoga drugog. Čak i UFC želi tu borbu, to će biti sjajna borba",
poručio je Danijel Kormije.

Stipe Miočić i Danijel Kormije su se do sada borili dva puta i oba borca imaju po jednu pobedu i Kormije se nada da će pobedom okončati dugogodišnju karijeru.



"Ukoliko je 14. decembar slobodan, taj datum mi savršeno odgovara. Bio bih srećan da se spremim za to. Volim da se takmičim i ne želim da se porazom oprostim od ovog sveta. Ako je Miočić spreman za mene, to je to."

Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.