Dan od kog strahujemo: U ponedeljak saznajemo koliko će biti smanjenje plata i penzija

Izvor: NaDlanu.com, 06.Sep.2014, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan od kog strahujemo: U ponedeljak saznajemo koliko će biti smanjenje plata i penzija

Premijer Aleksandar Vučić i ministar finansija Dušan Vujović objaviće u ponedeljak konačnu odluku o tome koliko će biti smanjene plate i penzije, rekao je danas ministar privrede Željko Sertić.

"Ministar Vujović i premijer će u ponedeljak objaviti definitivnu odluku o tom pitanju. Te odluke nisu samo ekonomskog tipa nego i političke", rekao je Sertić za televiziju "Pink".

"U merama fiskalne konsolidacije >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << nije samo pitanje smanjenja plata i penzija. Na rashodnoj strani budžeta ćemo ući u ozbiljno rešavanje pitanja javnih preduzćea, moramo rešavati pitanje visokih kamata koje su od 2007. podizane da bismo taj deo smanjili", kazao je Sertić.

Nadlanu / Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.