DOSADNO MU U PENZIJI: Nurmagomedov pronašao način da se vrati u UFC

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 08:56

DOSADNO MU U PENZIJI: Nurmagomedov pronašao način da se vrati u UFC

Dagestanac se povukao neporažen.

Habib Nurmagomedov otišao je u penziju kao neporažen u oktagonu sa skor od 29 pobeda iz istotoliko mečeva, ali je očigledno da ne može da u potpunosti odmara.

Ruski mediji preneli su da je Dagestanac kupio MMA klub pod nazivom ''Gorilla Fighting Championship'' i promenio mu ime u ''Eagle Fighting Championship'' po svom nadimku Eagle, odnos Orao.

Osim pto je kupio klub, Habib namerava da sa njim ode i van Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i promoviše ga u SAD, ali i u Aziji, kao i da uspostavi saradnju sa UFC organizacijom u okviru koje je i postao jedan od najboljih boraca u istoriji.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.