DOSADILA JOJ PENZIJA: Lepa Srpkinja najozbiljnije razmišlja da se vrati tenisu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2017, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOSADILA JOJ PENZIJA: Lepa Srpkinja najozbiljnije razmišlja da se vrati tenisu! (FOTO)

Voljeni sport je ponovo privlači.

Njenu karijeru su pratili vrtoglavi usponi i padovi, privatni i zdravstveni problemi, ali Jelena Dokić (35) ostaje verna tenisu. Naime, nekadašnja četvrta teniserka sveta nagovestila je da bi uskoro mogla da se vrati tenisu u 35. godini, bez obzira što je pre četiri godine prestala sa aktivnim igranjem.

REVOLUCIJA: Zapanjićete se novinom u tenisu

U SREDU ŽREB ZA DEJVIS KUP: Ovo su potencijalni rivali Srbije
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Jelena se proteklih godina borila sa poremećajem štitne žlezde i gojaznošću, ali sada je i tu bitku dobila, skinula je 30 kilograma i ne planira da se na tome zaustavi.

Jelena Dokic: la resilienza dell'eterno ritorno - https://t.co/odWl2Gy3UT pic.twitter.com/WS124gcdPI

— Tennis Circus (@Tenniscircus) September 19, 2017

Čak je počela da razmišlja i o profesionalnom povratku u tenis. Zimus je prvi korak u vraćanju volejnom sportu napravila tako što je prihvatila ulogu televizijskog stručnog konsultanta tokom Australijan Opena, a sada su joj namere konkretnije.

ATP LISTA: Napredovali Krajinović i Milojević

- Sjajno je biti ponovo na terenu i udarati loptice. Pošto nisam napustila tenis zato što sam htela, nego zato što su me povrede i operacije odvojile od terena, priznajem da sam u poslednje vreme počela da razmišljam kako bi to bilo ponovo zaigrati na velikim turnirima. Ali, hajde da ne idem ispred sebe. Zdravlje i kondicija zasad su na prvom mestu – izjavila je Jelena Dokić.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.