BLIŽI LI SE REVANŠ? Mekregor ponovo IZAZIVA Habiba - On me se plaši

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 14:34

BLIŽI LI SE REVANŠ? Mekregor ponovo IZAZIVA Habiba - "On me se plaši"

Potencijalni povratak iz penzije?

Rivalstvo Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora je nešto što je u jednom momentu prevazišlo granice sporta. Habib je lako pobedio Konora u tom prvom meču, a ukupno u karijeri ima skor od 29 pobeda i 0 poraza. Nakon poslednje borbe kada je srušio Džastina Gejčija, Habib Nurmagomedov je najavio odlazak u penziju, ali Dejna Vajt smatra da postoji šansa da se vrati i odradi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << taj 30. meč i stigne do toliko željenih 30-0. Konor Mekgregor se oglasio povodom potencijalnog povratka Habiba Nurmagomedova:

Inter je savladao Juventus i došao na prvo mesto u Seriji A, pa Milan večeras (20.45) na gostovanju Kalljariju želi da se ponovo odvoji od najvećeg rivala. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kaljari – Milan.

- On me se plaši. Siguran sam u to i ne krivim ga. Svestan sam sa čime se suočava, jer kada smo se borili on je pokazao svoju najbolju verziju, a ja svoju najslabiju. Ja to znam i on to zna. Želim da uništim tog čoveka u oktagonu, mogao je da vara ljude toliko dugo, ali tome je došao kraj. Ukoliko je, ipak, odlučio da se povuče, onda mu želim sve najbolje. Ja sam najbolji, na vrhu i to sam spreman da pokažem - rekao je Konor Mekgregor.

Kao glavni argument za Habibovo povlačenje navodio se manjak konkurencije, kao i činjenica da je lako pobedio svakog ko bi sa njim ušao u oktagon.

- To su gluposti. On se samo plaši da pokaže da je pravi borac. Kako možeš samo da se skloniš? Nejt Dijaz, Toni Ferguson, Čarls Oliveira ili revanš sa mnom? Toliko je opcija... Neka pokaže da se ne plaši, neka pokaže da je najbolji - rekao je Konor.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, bivša devojka Lorisa Karijusa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.