Zvezdin problem nije u novcu? Dragiša Binić objasnio razliku u odnosu na Bajern

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin problem nije u novcu? Dragiša Binić objasnio razliku u odnosu na Bajern

Ne tako davno kritikovao je Partizanovog Asana, sad je vreme da i Zvezdini fudbaleri istrpe njegove kritike.

Brojne su reakcije bile posle Zvezdinog ubedljivog poraza od Bajerna (0:6) na ''Marakani'' u petom koluLige šampiona, a među njima se izdvojila i reakcija Dragiše Binića, člana Zvezdine zlatne generacije iz 1991, koja je u to vreme znala kako sa nemačkim šampionom.

Posle utakmice u utorak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Binić ne želi da traži izgovore u mnogo većoj ceni ekipe Bajerna, već smatra da je glavni problem što Crvena zvezda nije ličila na sebe.

''Jeste Bajern dobar, ali nama je, brate, falilo više zalaganja, više trčanja i bolji stranci na terenu. Igrači Crvene zvezde su delovali uplašeno, video se strah. Kao da su im se odsekle noge. Nisu mogli loptu da zadrže tri sekunde, panično su je izbijali, samo da nije kod njih.





Gledao sam Miloja pored klupe... Pokida se čovek, viče, mlati rukama, ali ne vredi. Bilo mi ga je žao'', objašnjava Binić u razgovoru za ''Kurir''.

S tim u vezi objasnio je i razliku u načinu igre Bajerna i Crvene zvezde u ovoj utakmici, zbog čega crveno-beli nisu imali nikakve šanse.

''Slušam, svi pričaju da su Bajernovi igrači mnogo brži od naših. Nisu! Oni igraju fudbal u pokretu, a mi u mestu.







Onda mi budemo iznenađeni kako je Levandovski bio sam pred golom. Oni su se stalno kretali i uvek su bili tamo gde treba.







Novac, tj. vrednost ekipe na tržištu, ne mora da bude presudan faktor za pobedu u Ligi šampiona smatra Binić i navodi svež primer, od prošle godine, kada je Crvena zvezda pobedila Liverpul, koji je kasnije postao prvak Evrope'', istakao je Binić, posebno nezadovoljan igrom Zvezdinih stranaca.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SASTAVI - Šta je Miloje promenio posle Bajerna?

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2019

Crvena zvezda od 18 časova dočekuje Voždovac u prvenstvenoj utakmici...Sve se dešava četiri dana posle 0:6 protiv Bajerna na ''Marakani'' u petom kolu Lige šampiona...Zbog toga su Zvezdini navijači danas bili posebno zainteesovani koji tim će šef struke srpskog šampiona da izvede na teren protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.