Zvezdin kapiten ga mnogo ceni, a on bi voleo u Partizan! Da li je zamena za Sadika?

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2020, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin kapiten ga mnogo ceni, a on bi voleo u Partizan! Da li je zamena za Sadika?

Ne krije želju da obuče dres crno-belih.

Partizan se bori sa unosnim ponudama sa svih strana, a reklo bi se da je posebno interesantan Umar Sadik.

Njegova cena je 12 miliona evra, a Partizan je već dobijao 10 miliona koje je odbio. Ono što treba napomenuti jeste da je on i dalje fudbaler Rome, kao i da Partizan u svakom trenutku može iskoristiti opciju po kojoj će Sadika otkupiti za 1,6 miliona evra.

Partizanu je potreban rezervni napadač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a možda čak još jedan ukoliko Sadik ode. Jedini o kome je bilo reči jeste Bojan Matić.



"Ne znam šta da kažem. Po slovu ugovora gledajući, od mene malo toga zavisi. Pre šest meseci sam produžio saradnju sa Vojvodinom i moj ugovor sada važi još godinu i po dana. Dakle, ja se tu malo pitam, sve je u rukama Vojvodine i Partizana
", rekao je Bojan Matić za "Žurnal".

Ističe i da bi bilo dobro da potpiše još jedan dobar ugovor.

"Uskoro ću da napunim 29 godina i s te strane gledano, ne bi bilo loše da potpišem još jedan ugovor. Što da ne s Partizanom. Ponavljam, ne znam koliko ima istine u onome što se priča i zato nema smisla da se izjašnjavam. Ako se klubovi dogovore, onda ću da razmislim i donesem odluku. Do tada sam mislima stopostotno u Vojvodini i stalo mi je da se što bolje pripremim za drugi deo sezone", rekao je Bojan Matić.

Zanimljivo da nam je tokom jednog intervjua Milan Borjan u Antaliji pre dve godine rekao da je Bojan Matić najbolji napadač lige u tom trenutku, ako izuzmemo napadače Crvene zvezde.

"Veoma cenim Matića iz Šapca, fenomenalan je napadač. Ne bih pravio neku veliku razliku među ostalima, ali mislim da je golman Popović bio fenomenalan, golman Voždovca. Rockov iz Vojvodine, takođe...", rekao nam je Borjan pre dve godine kada smo ga pitali da odabere tri najbolja fudbalera domaćeg takmičenja.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZEMLJOTRES! Partizanu od Napolija za Sadika 12.000.000 evra! Problem je Romin kolač

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2020

Supertalentovani štoper Strahinja Pavlović je već prodat Monaku za 10 miliona evra, priča se o mnogobrojnim ponudama za još jednog crno-belog vunderkinda Filipa Stevanovića, ali bi novi veliki priliv novca osvajaču srpskog Kupa vrlo lako mogao da donese Umar Sadik. Trener crno-belih Savo Milošević...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.