Zvezda uvek bila za VAR? Nije moglo bez Vuletićeve kontre!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ''uvek bila za VAR''? Nije moglo bez Vuletićeve ''kontre''!

Jučerašnje usvajanje Partizanove inicijative za uvođenje VAR tehnolgije u domaći šampionat bio je povod za novu ''varnicu'' između ''večitih''.

Podsetimo, na jučerašnjoj sednici Skupštine Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije, jednoglasno je prihvaćena inicijativa Partizana da se VAR uvede u domaće prvenstvo.

Predstavnik Crvene zvezde nije prisustvovao ovom zasedanju, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se po završetku sednice oglasio predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, koji je u ime kluba pružio podršku ovoj inicijativi, uz opasku da se Zvezda ''uvek zalagala za VAR''.

Ta opaska nije ostala nezapažena u Humskoj, naprotiv, pa je vrlo brzo usledila i reakcija potpredsednika crno-belih Vladimira Vuletića.

U njegovom stilu...

''Liči na izjavu da se Zvezda oduvek zalagala da je Zemlja okrugla, posebno nakon sto su to dokazali Bruno i Galilej'', izjavio je Vuletić za ''Telegraf''.

Naravno, u ovom trenutku je veliko zadovoljstvo u Partizanu, ali ostaje nam da vidimo koliko će crno-beli i ostatak lige morati još da čekaju da se ovo što je juče usvojeno i implementira u Superligi...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.