Žreb za LŠ i LE: Zvezdi prete Ajaks i Zagreb, Partizan ne želi u Mađarsku

Izvor: B92, 22.Jul.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb za LŠ i LE: Zvezdi "prete" Ajaks i Zagreb, Partizan ne želi u Mađarsku

U ponedeljak će srpski klubovi Crvena zvezda, Partizan i Čukarički da saznaju imena potencijalnih rivala u trećim rundama kvalifikaciaj za evropske kupove.

U 12 časova je na programu žreb II kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a mogući potencijalni rivali Zvezde su Ajaks, Seltik, Kopenhagen, Dinamo Zagreb, BATE Borisov i kiparski APOEL.

Crveno-beli pre toga moraju da eliminiši finski HJK Helsinki, koji u sredu stiže u Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na prvi meč drugog kola.

Od 13:25 na programu je žreb III kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a potencijalni rivali Partizana su pobednici dvomeča: Fehervar (Videoton) – Vaduc, Haugesund – Šturm, Malatija – Olimpija, Čikura – Aberdin i Ventspils – Gzira.

Potencijalni rivali Čukaričkog su pobednici sledećih dvomečeva: Lehija Gdanjsk – Brendbi, Mlada Boleslav – Ordabasi, Aris – AEL Limasol, Lokomotiva Plovdiv – Spartak Trnava, te švajcarski Tun.

Prethodno, Partizan mora da prođe velški Konahs Ki Nomads kojima gostuje u četvrtak u prvom meču, dok Čukarički čeka dvomeč sa norveškim Moldeom.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.