Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2021, 16:21

Žreb za Evrokupove: Partizan na Rumune, Naisa protiv Dudelanža, Bekament čeka Italijanke

Crno-beli izvukli Baja Mare

Tri srpska predstavnika u rukometnim evro kupovima dobila su danas rivale na žrebu održanom u sedištu Evropske rukometne federacije u Beču.

Rukometaši Partizana, koji su se plasirali u treće kolo EHF Evrokupa, dobili su za rivala rumunski Minaur iz Baja Marea. Dok su crno-beli u prethodnoj rundi eliminisali Berčem iz Luksemburga, rumunski Minaur je sa dve pobede izbacio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izraelski Hapoel Ašdod. U Baja Mareu je bilo 35:32, a u Izraelu 33:29.

Prvi meč igraće se u Beogradu 27. novembra.

Rivale su dobile i rukometašice aranđelovačkog Bekamenta i niške Naise.

Bekament će u 3. kolu EHF Evrokupa igrati protiv italijanskog  Salerna. U pitanju je kvalitetna ekipa, koja je protutnjala kroz drugo kolo sa dve ubedljive pobede nad austrijskim Nojštatom (31:18, 31:20).

Naisa će takođe biti domaćin u prvom meču, a sa druge strane terena biće Dudelanž iz Luksemburga. Dudelanž je do trećeg kola došao preko makedonskog Metalurga: kod kuće je slavio 27:18, a u gostima izgubio 22:19.

Prve utakmice igraće se 13. novembra.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.