Izvor: RTS, 24.Sep.2022, 21:00

Zenit ubedljivo savladao Partizan

Košarkaši Partizana izgubili su od ruskog Zenita rezultatom 81:65 (23:22, 14:18, 21:13, 23:12) u drugoj utakmici grupe A VTB Superkupa.
Partizan će u nedelju u 16.00 časova igrati protiv ekipe Uniksa za treće mesto na VTB Superkupu. 

Najefikasniji igrač u timu Partizana bio je Džejms Naneli sa 18 postignutih poena, dok je Jam Madar dodao 15, uz čak šest ukradenih lopti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i pet asistencija. 
Zek Ledej je upisao je devet, dok je Danilo Anđušić uz osam poena zabeležio i šest ukradenih lopti i četiri završna dodavanja.
Denis Zaharov je vodio Zenit do pobede sa 16 poena, dok je Tomas Vimbuš ubacio 14, a dvocifren sa 11 poena bio je i Igor Volhin.
Svi košarkaši ruskog tima upisali su se u listu strelaca. 
Partizan je dobro počeo meč i brzo stekao prednost te je na poluvreme otišao sa tri poena razlike (40:37) 
Bilo je izglednih šansi da crno-beli lako nadigraju rivala i dođu do finala VTB Superkupa, međutim došlo je do pada u odbrani tokom drugog poluvremena, naročito u četvrtoj četvrtini što je dovelo do Partizanovog poraza.  
Na VTB Superkupu pored Partizana učestvovala je i ekipa Mega Basketa koja je zavšila na trećem mestu grupe B i boriće se za peto mesto na turniru, a protivnik će im biti Lokomotiva Kuban. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan nemoćan protiv Zenita

Izvor: Danas, 24.Sep.2022

Crno-beli nisu uspeli da se plasiraju u finale VTB Superkupa - 65:81.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.