Izvor: RTS, 29.Maj.2022, 23:02

Željko Obradović nakon poraza: Zadovoljan sam kako smo odigrali, najbitnije je biti čovek

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je zadovoljan partijom svojih izabranika, uprkos porazu u drugom meču finala ABA lige od Crvene zvezde.
"Čestitam Crvenoj zvezdi na još jednoj pobedi i mojim igračima na izvanrednoj utakmici. Apsolutno sam zadovoljan kako smo igrali, veoma hrabro, borili se do zadnjeg atoma snage. Daćemo sve od sebe da se serija nastavi", rekao je Obradović.

Najtrofejniji evropski trener >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izjavio je da je situacija oko slobodnog bacanja Matijasa Lesora bila deo dogovora, koji nije najbolje ispoštovan. 
"U dogovoru sa njim, to je bila naša odluka, ali ne način na koji je to uradio. Jasno je da igrač koji izvodi bacanje ne može na skok, sem ako mu se lopta ne odbije u ruke. Nisam nikad u životu previše analizirao poslednji napad. Zadnja lopta je uvek klackalica, jednom može da ode na jednu, a drugi put na drugu stranu", rekao je Obradović.
Upitan o detaljima i incidentima po završetku meča, Obradović je izjavio da on komentariše samo ono što se dešava na parketu. 
"Kada sam došao u Partizan, rekao sam da ću jedna od stvari koje ću pokušati da uradim jeste da se ovakve stvari relaksiraju. Uvek sam se ponašao prema svima korektno i nastaviću tako. Mislim da je to važnije od svega i rezultata - da budeš čovek. Ja se bavim timom i onim što se dešava na parketu", zaključuje trener crno-belih.
Partizan je poražen i u drugom meču finalne serije protiv Crvene zvezde, pa će u narednom meču pokušati da spreči crveno-bele da odbrane trofej šampiona ABA lige. 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.