Zbog čega gostovanje Partizanu ima za Valensiju poseban značaj? (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog čega gostovanje Partizanu ima za Valensiju poseban značaj? (foto)

Španski klub je dao odgovor na svom zvaničnom sajtu.

Košarkaši Partizana i Valensije sutra od 19 časova u ''Pioniru'' odigraće utakmicu osmog kola Evrokupa, a uoči ovog duela gosti iz Španije izneli su na klupskom sajtu zanimljiv podatak.

Naime, njima će ovo biti prvo gostovanje najtrofejnijem srpskom klubu u dosadašnjoj klupskoj istoriji, posle ukupno 341 odigrane utakmice u međunarodnoj konkurenciji.

Taj detalj u Valensiji ističu kao poseban kuriozitet, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uz još jedno podsećanje da je čak 12 igrača branilo boje i Partizana i Valensije.

Podsetimo, Španci su iz tog razloga sjajno dočekali crno-bele u njihovom prethodnom duelu nedavno u Valensiji, kada je Partizan poražen sa 79-71. Uvereni smo da će im Partizan i njegovi navijači uzvratiti na gostoprimstvu, ali uz nadu da će ovoga puta srpski predstavnik biti bolji na samom terenu.

-

ENG 👉 First visit to the Partizan NIS Belgrade courthttps://t.co/bK9wGIvVIK

🏆 J8 7Days @Eurocup@PartizanBC

🆚 @ValenciaBasket

📆 Wed - 19h

📺 Web @Teledeporte pic.twitter.com/4LE7Vhqwkl

— Valencia Basket Club (@valenciabasket) November 19, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.