Zaboravljena osmica, ovo je Bogijev novi broj u Atlanti!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2020, 10:02

Zaboravljena osmica, ovo je Bogijev novi broj u Atlanti!

Bogdan Bogdanović dobio novi broj u Atlanta Hoksima.

Atlanta je dovela Bogdana Bogdanovića, napravila respektabilan tim za narednu sezonu, čak trojica startera su pridošlice, a pored Bogdana tu su još Galinari i Kapela.

Bogdan je stigao do četvorogodišnjeg ugovora, a zanimljivo je da neće nositi dres sa brojem osam koji je nosio u Sakramentu.

Pitanje je zašto je to tako, moguće da će baš njegov saigrač Danilo Galinari uzeti ovu brojku, a ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << treba napomenuti jeste da će Bogdan nositi dres sa brojem, pogađate - 13.

To je broj koji ga je pratio kroz veliki deo karijere, u Partizanu i Fenerbahčeu, nadamo se da će ovoga puta svu onu magiju iz Evrope pokazati i u NBA ligi, pošto verujemo da je pokazao samo deo svog repertoara.

Nisu ovo jedini brojevi koje je nosio Bogdanović, u reprezentativnoj karijeri za njega je rezervisana sedmica.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BOGDANOVIĆ U ATLANTI KAO NEKAD U PARTIZANU: Srpski bek nosiće broj 13 na leđima, a dres je već u prodaji po ceni od 110 US dolara

Izvor: Kurir, 28.Nov.2020

Prelazak Bogdana Bogdanovića iz Sakramenta u Atlantu obnovio je interesovanje srpskih ljubitelja košarke za NBA ligom, a nema sumnje da će navijači Partizana i Fenerbahčea žestoko navijati za Hokse.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.