Za Partizan igraju igrači koji to ne mogu, ali su prisiljeni da ih stavljaju

Izvor: B92, 23.Okt.2020, 12:52

"Za Partizan igraju igrači koji to ne mogu, ali su prisiljeni da ih stavljaju"

Ljupko Petrović, legendarni trener fudbalera Crvene zvezde, komentarisao je 163. "večiti" derbi.

U tom meču njegova Zvezda je na gostovanju Partizanu remizirala rezultatom 1:1.

Član slavne generacije 1991 crveno-belih je pre svega kritike imao za tim crno-belih.

"Zvezda je, ipak, bolje odigrala tu utakmicu. Meni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se ne sviđa Partizan. Ne zbog toga što sam ja zvezdaš, nego to je odabir igrača, sve... Mislim da ima mnogo igrača koji ne mogu da igraju za Partizan, a oni su, nažalost, prisiljeni da ih stavljaju u tim. Za novog trenera Partizana (Aleksandra Stanojevića prim. aut.) ima dosta posla, ali mislim da je dečko i ambiciozan i mislim da će uspeti", rekao je Petrović na "TV Pink".

Petrović se prethodno osvrnuo i na meč Zvezde u Ligi Evrope, u kojem su poraženi od Hofenhajma.

"Kada se podvuče crta moglo bi se reći da je Crvena zvezda odigrala jedan meč u skladu sa ugledom koji ima u Evropi. Igrali su protiv jedne ekipe iz Bundeslige, a mi dobro znamo da sa Nemcima nikad nije bilo lako ni kada smo igrali u Jugoslaviji. Timski ili kao reprezentacija, uglavnom smo gubili od njih, jer i onda je važilo pravilo da 'svi igraju fudbal, samo Nemci pobeđuju'", rekao je Petrović i dodao:

"Ali, ako Zvezda bude odigrala organizovano protiv Slovana i Genta kao protiv Hofenhajma, mislim da ima ozbiljne izglede da ostvari dve pobede. Obe utakmice su kod kuće, ako ih dobijemo, imamo šansu da idemo dalje".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.