ZVEZDAŠ PREUZIMA PARTIZAN: Čačanin TVRDI da je Obradović (bio) veliki navijač crveno-belih

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 10:36

ZVEZDAŠ PREUZIMA PARTIZAN: Čačanin TVRDI da je Obradović (bio) veliki navijač crveno-belih

Sada možda i nije više.

Da li će Zvezdaš preuzeti kormilo KK Partizan? Naime, kako je svojevremeno rekao Marko Ivanović, nekadašnji košarkaš Borca iz Čačka, a kasnije i Partizana, on i Željko su (makar tada) bili Zvezdaši, iako su tada igrali za Partizan.

Zvezdas Zeljko Obradovic poludeo kada su mu navijaci Zvezde skandirali da je grobar pic.twitter.com/ktfHTS56UF

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Casanova32 (@Lukakalu32) January 13, 2017

Italija je bez problema dobila i Tursku i Švajcarsku, a kako igra, Vels danas (18.00) neće predstavljati nikakav problem, iako Ostrvljani u meč ulaze sa sjajna četiri boda. Kvot na Azure je 1,52, a na duplu šansu X2 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Vels.

- Malo ko zna da je u Čačku daleko više navijača Crvene zvezde nego Partizana, i u fudbalu i košarci. Na primer, Dragan Kićanović je veliki simpatizer crveno-belih. Željko Obradović i ja smo takođe veliki zvezdaši, samo što igrom slučaja branimo boje Partizana - rekao je Marko Ivanović Badža dok je igrao u crno-belom dresu.

Željko Obradović je, inače, najveće sportske uspehe beležio i sa Partizanom, u kojem je igrao i bio trener šampionske generacije, a danas se izjašnjava kao veliki navijač crno-belih, što je dokazao nebrojano puta.

Pored toga, jedna je od omiljenih ličnosti svakog košarkaškog navijača Partizana.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.