ZNA SE I KAD JE PROMOCIJA: Nemanja Antonov dolazi u Partizan! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNA SE I KAD JE PROMOCIJA: Nemanja Antonov dolazi u Partizan! (FOTO)

Vraća se u Srbiju.

Srpski zlatni Orlić Nemanja Antonov biće novi igrač Partizana, pošto su se crno-beli dogovorili sa Grashopersom oko pozajmice na godinu dana, sa opcijom kupovine na kraju sezone.

LAZAR MARKOVIĆ OTVORENO O POVRATKU U PARTIZAN: Jedna dobra i jedna loša vest za partizanovce (FOTO)

U POTRAZI ZA TALENTIMA: Partizan vrši upis novih članova za Omladinsku školu
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Otkupna klauzula sledećeg leta za levog beka biće 400.000 evra, uz 20 odsto od sledeće prodaje, koliko će pripasti švajcarskom klubu.

Promocija Nemanje Antonova u Humskoj bi trebalo da se održi u sredu.

Partizan je doveo novog levog beka, koji je bio standardan prvotimac reprezentacije Srbije koja je na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina u Australiji osvojila titulu prvaka.

Antonov je posle tog Mundijalita otišao iz OFK Beograda u švajcarski Grashopers, a sada se vraća u Srbiju, u kojoj će igrati u dresu Partizana.

Partizan je juče promovisao Zorana Tošića (više pročitajte OVDE), a danas u 13 časova se očekuje promocija Milana Mitrovića.

Sve vesti vezane za Partizan, možete pročitati OVDE.

KARIJERA DOBIJA NOVI PRAVAC: Nesuđeno Partizanovo pojačanje ide u Španiju (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.