ZLOSTAVLJAN ŠTAPOM ZA BILIJAR, A ZLOSTAVLJAČ MU GURAO KUGLE U ANALNI OTVOR: Veljin vojnik silovao navijača Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 12:19

ZLOSTAVLJAN ŠTAPOM ZA BILIJAR, A ZLOSTAVLJAČ MU GURAO KUGLE U ANALNI OTVOR: Veljin vojnik silovao navijača Partizana!

Prema nekim saznanjima, optužnicom za silovanje se tereti Aleksa Šejić

Ubistvo, otmica, oružje, dilovanje. Sva ili deo ovih krivična dela imaju svi uhapšeni vojnici Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Na optužnici međutim, jedan od ukupno 31 člana ove zloglasne grupe se razlikuje. On ima silovanje. Kako se saznaje, muške osobe.

. On se sumnjiči da je zlostavljao navijača Partizana, momka koji je neprestano na tribinama i vatreni je navijač Partizana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji ne propušta nijednu utakmicu crno-belih. Njemu je dodeljen policijski nadzor.

Žrtva je napastvovana u prostorijama u Humskoj, delu Partizanovog stadiona gde je bio štek kriminalne grupe Velje Nevolje i Marka Mesara.

Prema navodima, on je zlostavljan štapom za bilijar, a zlostavljač mu je gurao i bilijarske kugle u analni otvor. Zlostavljanje su posmatrali Belivukovi i Miljkovićevi vojnici sa tribina, a koji su imali dozvolu da ulaze u taj deo stadiona gde se nalazi i restoran. Posebni deo u kome su gospodarili svirepi članovi grupe bio je otvoren samo za odabrane. Nevolja i Mesar su poptuno privatizovali ovaj deo stadiona. U noći hapšenja Belivuka i Miljkovića u ovom delu je u ranim jutarnjim časovima policija zatekla 15 lica koja su privedena.

- Mladić žrtva je potpuno bezopasan. On praktično nije pripadnik nijedne navijačke grupe. Stalno je na stadionu. Jednostavno rečeno, mota se po tribinama - kaže izvor blizak istrazi.

Kako se saznaje, žrtva je i ranije bila predmet ismevanja Belivukove grupe, a jedan od razloga za brutalno zlostavljanje je da ih je: "Smarao".

Osumnjičenom Šejiću se, osim silovanja, na teret stavlja i da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i krivično delo otmice.

Prema nezvaničnim navodima, Šejiću je u opisu zaduženja unutar grupe bilo upravo da boravi na stadionu. On je u jednoj od prostorija i po potrebi spavao. Bio je vojnik nižeg ranga, koji nije dolazio u direktan kontakt sa Belivukom i Miljkovićem. Kako se sumnja, Šejić je među zadacima imao i prepakivanje droge u manje paketiće, a koja je držana u šteku na stadionu.

Optužnicom protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i njegove desne ruke Marka Miljkovića obuhvaćeno je 31 lice.

Belivuk i još tri člana se terete za petostruko ubistvo. Za četiri ubistva i saučesništva se tereti se šestoro uhapšenih među kojima je i Miljković zvani mesar. On je u vreme ubistva navijača Aleksandra Gligorijevića Pukija, imao koronu i ležao je u bolnici. Za po jedno ubistvo terete se dvojica članova i za jedno ubistvo jedan pripadnik grupe. Trenutno su vode istražne radnje za još najmanje tri ubistva i uskoro će biti proširenje optužnice. Prema nezvaničnim navodima sumnja se da je najmanje deset ubijenih i mučenih.

Broj optuženih za ubistva i saučesništva svedoči da su se najčešće desetorica pripadnika grupe iživljavala nad jednom žrtvom ili učestvovala u zločinu tako što su mleli telo ili odnosili ostatke do Dunava.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GURAO MU BILIJARSKI ŠTAP I KUGLE U ANALNI OTVOR: Ko je Veljin vojnik koji je krvoločno silovao mladića na stadionu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2021, 08:33

Držali su ga vezanog i naizmenično tukli drvenom motkom, koja se polomila od siline udaraca..Aleksa Šejić (21) iz Vladičinog Hana, koji je uhapšen krajem februara zbog sumnje da je kao član kriminalne grupe Veljka Belivuka trgovao drogom na stadionu Partizana, posle sprovedene istrage osumnjičen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.