ŽESTOK SUKOB GROBARA I DELIJA NA DORĆOLU: Brutalna tuča za vreme košarkaških utakmica! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2020, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOK SUKOB GROBARA I DELIJA NA DORĆOLU: Brutalna tuča za vreme košarkaških utakmica! (VIDEO)

Sukob navijača Partizana i Crvene Zvezde.

Sukob ''Grobara'' i ''Delija'' se desio na Dorćolu. Detalji još uvek nisu poznati.

Prve informacije govore da su se navijačke grupe srele dok su gledale utakmice svojih klubova na Dorćolu u obližnim kafićama, gde je kasnije došlo do tuče.

Poznato je da tuča nije unapred planirana, te da su se igrom slučaja sreli.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvena Zvezda je večeras u Areni igrala sa velikanom Evropske košarke, Panatinaikosom. Crveno beli su u dramatičnoj utakmici uspeli da savladaju ekipu iz Grčke i tako upišu 10. pobedu u Evroligi.

Partizan je u TOP 16 fazi Evrokupa pobedio ekipu Saše Đorđevića u Bolonji. Ovom pobedom crno beli osigurali su četvrtfinale Evrokupa i krupnim koracima grabe ka prvom mestu u grupi.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRUGI, JOŠ BRUTALNIJI UGAO! Tuča Delija i Grobara na Dorćolu tokom mečeva košarkaša Zvezde i Partizana (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Feb.2020

Dok su košarkaši Crvena zvezde i Partizana vojevali bitke u evropskom takmičenjima, navijači su na Dorćolu pravili haos!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.