ZDJELAR I MENIG SAGLASNI: Teška utakmica, srećni smo zbog pobede

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2022, 00:31

ZDJELAR I MENIG SAGLASNI: Teška utakmica, srećni smo zbog pobede

Partizan u Pragu savladao Spartu.

Fudbaleri Partizana uspeli su da u prvom meču nokaut faze plej-ofa Lige konferencija savladaju u Pragu Spartu sa 1:0, a jedini strelac bio je Kvinsi Menig posle odličnog pasa Saše Zdjelara. Vezista Partizana bio je zadovoljan ostvarenim u Pragu.

 - Sparta je fizički dominantna i moćna ekipa. Bilo je jako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teško, bilo je puno duela. Tempo je bio veoma jak, ali izdržali smo i odigrali jednu dobru utakmicu pred revanš pred Beogradu. Da smo postigli drugi gol bilo bi savršeno, ali šta je tu je. Čeka nad druga utakmica, nadam se pred punim tribinama u Humskoj. - rekao je Zdjelar koji se zahvalio navijačima crno-belih koji su uspeli da pronađu način da ipak budu na stadionu. - Moram da ima se zahvalim, oni su tu, podržavaju nas celu utakmicu kao da smo kod kuće.

Junak meča i strelac jedinog gola Kvinsi Menig nije krio sreću zbog toga što je on odlučio pobednika:

 - Srećam sam zbog gola i pobede. Teška utakmica u gostima. Najvažnije je da smo pobedili i napravili dobar korak ka sledećoj rundi. Svaki gol mi je bitan kao i svaka pobeda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.