ZDJELAR: Derbi nosi puno, ali ne odlučuje sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2022, 16:32

ZDJELAR: Derbi nosi puno, ali ne odlučuje sve

Jedan od najbolji igrača Partizana ove sezone spreman za duel protiv Crvene zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sutra će od 18 časova na stadionu ''Rajko Mitić'' igrati u 166. Večitom derbiju, u okviru 24. kola Superlige Srbije. Crno-beli večitom rivalu gostuju sa pet poena prednosti na tabeli, a jedan od najboljih igrača Partizana ove sezone Saša Zdjelar smatra šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće biti određen sutra, bez obzira kakav ishod utakmice bude.

 - Svi smo svesni ove utakmice i toga šta ona donosi i odnosi. Novi derbi, novo dokazivanje i ne možemo da predviđamo šta će se desiti posle utakmice. Pripremali smo se i jedva čekamo da počne. Prvenstvo se ne završava sutra. Meč nosi puno, ali i ne odlučuje sve - ističe Zdjelar koji igra odlično ove sezone. - Uvek dajem sve od sebe. Asistencije dođu i prođu. Najbitnije mi da ekipa igra dobro, asistencije mi lično ne znače mnogo. Uživam da igram derbije i to neko iskustvo koje imam do sada daju mi za pravo da sam na derbiju bio dobar.

Kao i u prethodnim derbijima, Zdjelara očekuju dueli sa Sekuom Sanogom, ali nije hteo da mnogo pažnje posvećuje igraču Zvezde.

 - Nisam više mlad da reagujem na prvu, vodim računa šta radim u toku utakmice i nekada ne mogu da biram kada ću napraviti duel koji odlučuje. Uvek idem 100 odsto, ali se pazim da te neke duele sačuvam za poslednje minute. Sanogo? Ne mogu da komentarišem. Igra na svoj način - zaključio je Zdjelar.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pune tribine za večiti derbi, ostalo samo 500 karata

Izvor: B92, 27.Feb.2022, 10:53

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" igraju 166. večiti derbi...Duel dva vodeća tima u Superligi svakako može da ima i presudnu ulogu u trci za šampionsku titulu...Partizan u ovaj susret 25. kola ulazi sa 65 bodova, pet više od večitog rivala...U proteklom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.