ZAPELO U PREGOVORIMA: Srbin KOČI da kapitalno POJAČANJE dođe u Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 12:35

ZAPELO U PREGOVORIMA: Srbin KOČI da kapitalno POJAČANJE dođe u Partizan

Procenti su u pitanju.

Fudbalski klub Partizan zainteresovan je za usluge štopera ljubljanske Olimpije Makija Banjaka, ali razgovori za sada ne teku onako kako su zamislili u redovima srpskog viceprvaka, javljaju slovenački mediji.

Dve strane su uspele da se usaglase u vezi sa odštetom koju će Partizan platiti Olimpiji za nekadašnje dete Barselone i ona će iznositi 500.000 evra.

Ono u čemu se ne slažu, jesu ostali dohoci koje Olimpija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želi da dobije na ime ovog transfera. Prvi čovek ekipe iz prestonice Slovenije Milan Mandarić želi procenat od 20 odsto od naredne prodaje dvadesetpetogodišnjeg defanzivca, dok je Partizan zamislio da to budu bonusi u vidu izborene Evrope, osvajanja titule šampiona i slično…

Macky Bagnack: Vrnil se je isti kupec, prestop je na vidiku https://t.co/Lu61uo9UCf #plts #MackyBagnack #FKPartizan #OlimpijaLjubljana pic.twitter.com/iFSgpk68N2

— Nogomania.com (@Nogomania) June 6, 2020

Pregovori će se nastaviti i narednih dana i jasno je da je Banjak velika želja crno-belih, s obzirom na to da je Savo Milošević potvrdio da je pozicija štopera prioritetna za Partizan u ovom prelaznom roku.

Banjak je iz akademije Samjuela Etoa došao u Barselonu, gde je stigao do ,,B“ tima, pre nego što se preslio u Saragosu, potom u austrijsku Admiru, i na kraju u Olimpiju.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.