Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Avg.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA EVROPSKU JESEN: Partizan i remi vodi u grupnu fazu Lige Evrope

Još korak do sna! Partizan gostuje Moldeu u revanšu plej-ofa za Ligu Evrope i taj meč je na programu u četvrtak od 19 časova. Crno-beli su u Humskoj slavili sa 2:1 i taj kapital odneli su u Norvešku na odlučujući okršaj. Vrata Lige Evrope su otvorena, samo još da Savo Milošević i njegovi izabranici prođu … The post ZA EVROPSKU JESEN: Partizan i remi vodi u grupnu fazu Lige Evrope appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

HALO, NORVEŠKA Filipović: U Moldeu svi ubeđeni da prolaze Partizan

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019

Mogu li crno-beli do grupne faze Lige Evrope? Posle prvog meča u Humskoj, Partizan ima gol viška (2:1), ali četu Sava Miloševića čeka paklen posao u revanšu protiv Moldea. Norveška ekipa poznata je da mnogo bolje igra na svom terenu. U Beogradu su opasno pretili iz kontri. Videlo se da se radi...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.