Vuletić o prozivkama, da li će njegove reči iznervirati grobare?

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuletić o prozivkama, da li će njegove reči iznervirati "grobare"?

Doživeo je uvrede Vladimir Vuletić tokom meča Čukaričkog i Partizana.

Sve češće možemo čuti "uprava napolje" sa tribina stadiona u Humskoj i stadiona gde igra ekipa Partizana.

Kritike, ali i uvrede od strane navijača Partizana upućene su i Vladimiru Vuletiću, potpredsedniku crno-belih.

"Za svoj rad uvek sam spreman da odgovaram klupskom organu koji me je i izabrao. Kao legalista, spreman sam da podnesem izveštaj o svom radu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na Skupštini kluba i raspoložen da se o tome raspravlja i sudi. Ne postoji u Partizanu kriza institucija, već kriza rezultata i dok sam u klubu, bilo to još dva dana, dve ili 20 godina, radiće se legalno, sa punim uvažavanjem. I niko, ali niko neće moći da odlučuje mimo institucija", rekao je Vuletić za "Telegraf".

Na neki način je istakao da želi ujedinjenje navijača Partizana i da bi za njih bilo bolje da se pozabave problemima u svojim redovima.

"Iako zaista nisam čuo najbolje šta to dovikuju, jer ih je bilo manje od stotinu, pa u toj opštoj kakofoniji, sa različitih delova tribina, nisam mogao da zaključim ko mi se obraća. Možda bi bilo dobro da eventualne promene u Partizanu, koje zagovaraju prvo primene u sopstvenim redovima i da umesto kakofonije različitih glasova imamo na tribinama simfoniju jednoglasja. Tako će najbolje pomoći timu da rezultatski stane na noge. Poštujem inače bez izuzetka sve navijače Partizana, ne samo na tribinama, već i u Srbiji, regionu, dijaspori i na njihovo mišljenje gledam kao na rimsku maksimu: 'Vox populi – Vox Dei'", rekao je on.

Kako će navijači crno-belih na sledećoj utakmici reagovati na ove reči Vladimira Vuletića?
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

GROBARI SU PROTIV ČUKE PROZVALI VULETIĆA: Potpredsednik Partizana ima spreman odgovor (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2018

Crno-beli u rezultatskoj krizi...Fudbaleri Partizana remizirali su čak pet puta u poslednjih šest utakmica, poslednji put protiv Čukaričkog na Banovom brdu, i sada u domaćem šampionatu za Crvenom zvezdom zaostaju 13 bodova. Sve to izaziva ogromno nezadovoljstvo navijača koji ni najmanje ne štede...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.