Vujošević: I posle poraza od Nantera, evropska priča za nas nije gotova stvar

Izvor: Blic, 29.Nov.2013, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: I posle poraza od Nantera, evropska priča za nas nije gotova stvar

Trener Partizana Duško Vujošević istakao je nakon tesnog poraza od Nantera u grupi A Evrolige u Parizu da crno-beli moraju da održe vezu sa realnošću, ali da je veoma ponosan na svoje izabranike.

"Gledaoci u Parizu i oni koji su pratili putem malih ekrana košarkašku predstavu Nanter – Partizan imali su prilike da uživaju u lepoti košarke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u odličnoj odbrani, bacanju za loptu promenama rezultata, neizvesnoj završnici. Naravno razloga za slavlje puno više imao je Nanter koji je dobio utakmicu. Kao i uvek kada se to desi sa minimalnom koš razlikom, u ovako važnom meču, naravno da nismo srećni, ali moramo da održimo vezu sa realnošću i da kažemo da su se igrači borili za svaku pohvalu, ja sam zaista ponosan na njih. Naravno, naša smanjena klupa i rotacija sad prozivodi i veći broj izgubljenih lopti, imali smo 22, i omogućili protivniku da ima čak 14 skokova u napadu", rekao je Vujošević.

Partizan je u Francuskoj poražen sa 62:61, pa nakon sedam kola zauzima poslednje mesto sa šest poraza i jednom pobedom.

Vujošević je siguran da Partizan još uvek nije rekao sve što ima u najelitnijem evropskom takmičenju, te da je sve navijače pozvao da stanu uz klub u ovom važnom trenutku.

"Mi smo u okviru nekih svojih mogućnosti igrali do poslednjeg atoma snage i ja sam, što se igrača tiče, veoma zadovoljan. Znam da je za klub utakmica bila izuzetno važna, međutim pozivam navijače na meč sa Olimpijom koja se vratila u formu, pogotovu sa Budiveljnikom, jer evropska sezona za nas nije gotova stvar, što pokazuje i igra od večeras. Zahvaljujem se i svim onim navijačima Pratizana koji su došli, od ljudi koji rade ovde i onih koji su došli iz drugih mesta, pa čak i iz Beograda da podrže ekipu u ovako važnom trenutku. Ta energija se prenela i na tim i mislim da im nismo ostali dužni što se zalaganja tiče”, zaključio je Vujošević.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: I posle poraza od Nantera, evropska priča za nas nije gotova stvar

Izvor: Dzungla.org, 29.Nov.2013

Trener Partizana Duško Vujošević istakao je nakon tesnog poraza od Nantera u grupi A Evrolige u Parizu da crno-beli moraju da održe vezu sa realnošću, ali da je veoma ponosan na svoje izabranike.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.