Vučić: Uskoro rekonstrukcija stadiona Partizana

Izvor: Mondo, 27.Jul.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Uskoro rekonstrukcija stadiona Partizana

Predsednik Srbije najavio krupne projekte na najvećim fudbalskim stadionima u državi, ali i izgradnju novih.

Srbija će izgraditi nekoliko novih fudbalskih objekata širom zemlje, ali će uskoro početi i rekonstrukcija postojećih stadiona.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na TV Prva najavio je da će se raditi na stadionima Partizana i Crvena zvezde.

"Razgovarao sam sa predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Partizana, krećemo da radimo, uskoro se završava projekat, pa ćemo veoma brzo da krenemo u rekonstrukciju Partizanovog stadiona. Zvezda je već sama nešto krenula da radi, mi ćemo da uložimo 10, 11, 12 miliona kao država da to uradimo", preneo je "Sportski žurnal" izjavu Vučića.

Pročitajte još: Partizan planira da POKRIJE stadion

On je napomenuo da će u državi biti izgrađeno više modernih objekata.

"Dobićemo stadione, od Vranja, Leskovca, Kraljeva, Zaječara, Loznice, Kragujevca... Dobićemo moderne stadione po UEFA standardima, gde ćete u loži da imate grejače za sedišta, gde će moći ljudi svi da dođu sa decom, da sede u normalnim stolicama, da uživaju, da mogu da se posluže, da popiju, da pojedu...", rekao je predsednik Srbije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.