Vučelić za Maxbetsport otkrio na kojoj poziciji Partizan dovodi pojačanje

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić za Maxbetsport otkrio na kojoj poziciji Partizan dovodi pojačanje

U Humsku su ovog leta stigli Takuma Asano, Petar Gigić, Umar Sadik, Periša Pešukić, Aleksandar Lutovac, Rajko Brežančić, Igor Vujačić i Dominik Dinga. Međutim, neće se na tome završiti i vrlo brzo će Partizan promovisati makar još jednog novog fudbalera.
Kvota u MaxBetu na pobedu Čelsija protiv Lestera je 1.75.
To je potvrdio predsednik crno-belih Milorad Vučelić, tokom gostovanja na MaxBet >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << radiju, u emisiji “60 minuta sa Vladom i Acom”.
Radimo na pojačanjima, jednom ili dva. Radimo intenzivno. Na tome rade Savo Milošević i Miloš Vazura, ali ne možemo ništa da kažemo sada. Tražimo jednu “desetku”, plejmejkera. To nam je prioritet. Kako se stvari odvijaju, Strahinja Pavlović će ostati čitavu sezonu u Partizanu. Molde je odličan tim, ali mislim da je Partizan bolji. Imamo kvalitniji tim i ako ne dođe taj igrač na vreme za registraciju. Naš najveći hendikep će biti ukoliko budemo igrali bez publike – kazao je Vučelić za MaxBet radio.
Nažalost, protiv Moldea u plej-ofu za Ligu Evrope, Partizan će najverovatnije biti bez podrške navijača zbog kazne UEFA.
– Očekujemo da će nam kazna biti ublažena, ali nećemo znati pre utorka zvaničan odgovor. Kazna je prestroga, prevelika, zbog jedne male zastave sa “keltskim krstom”. To se dešava, velika je cena ako Partizan bude igrao bez publike. Nije fraza, nama je zaista 12. igrač. Igrati pred praznim stadionom je nešto šablonski, prazno. To nije sport.
Vučelić je priznao da mu je teško bilo da gleda utakmicu Partizana sa Jeni Malatijom, pošto su Turci posle greške Vladimira Stojkovića vodili od 6. minuta sa 1:0 i nedostajao im je još jedan gol da eliminišu crno-bele iz kvalifikacija za Ligu Evrope.
– Bilo je veoma napeto. Jedan kiks našeg iskusnog golmana, kapitena. Bio je to jedan problematičan deo meča koji je jako dugo trajao, pošto su se posle toga uvukli strah i nervoza među naše igrače. Nisam se bojao toliko od njihove igre, koliko od nekog zalutalog gola i naše nesposobnosti da realizujemo neke čiste šanse. Veliki je ulog, a srećom sve se dobro završilo. Stojković se iskupio. Odbranio je fenomenalno jednu čistu šansu u finišu. On je zaista sjajan golman, to se ne dovodi u pitanje. Koliko puta nas je spasao, ima pravo na grešku. Ipak, bolje da je to uradio na nekoj drugoj utakmici – zaključio je Vučelić razgovor za MaxBet radio.

The post Vučelić za Maxbetsport otkrio na kojoj poziciji Partizan dovodi pojačanje appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Pavlović prodat Laciju, ali ostaje u crno-belom!

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019

Predsednik crno-belih Milorad Vučelić rekao je istinu kada je u emisiji “60 minuta sa Vladom i Acom” na MaxBet radiju izjavio da “Strahinja Pavlović ostaje čitavu sezonu”. Deo istine je, ipak, ostao sakriven. Mladi štoper nosiće i dalje dres Partizana, ali kao pozajmljeni igrač Lacija.. Na...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.