Vučelić se našalio sa igračima i Miloševićem: Imamo spor unutar stručnog štaba, idemo na 80, a u Evropi na 100 odsto

Izvor: Večernje novosti, 12.Jan.2020, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić se našalio sa igračima i Miloševićem: Imamo spor unutar stručnog štaba, idemo na 80, a u Evropi na 100 odsto

Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je igračima da su ciljevi ostali isti - da se pobeđuje Fudbaleri Partizana počeli su danas u Beogradu pripreme za drugi deo sezone, a na okupljanju se pojavio 31 fudbaler.Trener Savo Milošević obavio je prozivku u Sportskom centru Teleoptik, na kojoj su se pojavili Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Nemanja Miletić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zđelar i Aleksandar Šćekić.Došli su i Bibras Natho, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Ivan Lakčević, Takuma Asano, Filip Stevanović, Đorđe Ivanović, Miljan Momčilović, Lazar Pavlović, Sejduba Suma, Umar Sadik, Savo Arambašić, Nemanja Jović, Slobodan Stanojlović, Nikola Čolić, Đorđe Vukanić i Uroš Knežević.Partizan će obaviti dvonedeljne pripreme u Turskoj, na koje putuje u ponedeljak, dok će drugi deo priprema obaviti u Kataru.Trener crno-belih zadovoljan je jer je ekipa gotovo nepromenjena."Iza nas je turbulentnih i teških šest meseci u kojima smo pokazali svima da smo ozbiljan tim pre svega. Ono što mi verujemo da ova ekipa može mnogo više. Možda najveći plus u odnosu na neke prethodne prelazne rokove je taj da je 95 odsto ekipe tu, nije bilo osipanja i mislim da je to najveći dobitak i da ćemo biti u prilici da pripreme obavimo bolje nego letnje i da podignemo nivo igre", rekao je Milošević."Pametni ljudi su mi objasnili da ne obećavam ništa osim da smo svi dužni da damo maksimum ceo ovaj period do juna, pa ćemo posle videti", dodao je on.Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je igračima da su ciljevi ostali isti - da se pobeđuje."Postoji jedan spor unutar stručnog štaba, pre svega sa Savom Miloševićem, da li ste vi kao ekipa na 60 ili na 65 odsto svojih mogućnosti. Taj spor vi treba da razrešite. Voleo bih da je Savo u pravu i da je to samo tih 65 odsto i da posle ovih priprema, ja bih želeo, da Savo bude u pravu, da igra bude na bar na 80 odsto mogućnosti, a da onih 100 sačuvate za evropska takmičenja. Ciljevi Partizana ostaju isti, borba na više frontova sa željom da pobeđujemo", naveo je Vučelić.Jesenji deo sezone u Super ligi Srbije Partizan je završio na drugom mestu sa 11 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Vladimir Stojković

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Partizanu spor koji mogu da reše jedino igrači!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2020

"Crno-beli" počinju danas pripreme za predstojeću polusezonu...Fudbaleri Partizana počeli su danas u Beogradu pripreme za drugi deo sezone, a na okupljanju se pojavio 31 fudbaler. Trener Savo Milošević obavio je prozivku u Sportskom centru Teleoptik..."Iza nas je turbulentnih i teških šest meseci...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.