Vučelić: U poslednja dva dana je mnogo toga izašlo na videlo

Izvor: B92, 15.Sep.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić: U poslednja dva dana je mnogo toga izašlo na videlo

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić je za Večernje novosti govorio o utakmici između Crvene zvezde i Inđije.

U tom meču je slavila beogradska ekipa, preokretom u poslednjim minutima iz dva sumnjiva jedanaesterca.

"Teško je i gotovo nemoguće takmičiti se i igrati fudbal u uslovima kada su važni faktori odluka ljudi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se ničega ne stide i kojima je sve, baš sve dozvoljeno i koji ne znaju šta je bruka i sramota", rekao je Vučelić.

On je prokomentarisao i izjavu trenera Vojvodine Nenada Lalatovića da će progovoriti o "svim nameštenim utakmicama Radničkog iz Niša".



"Partizan neće da namešta utakmice i šuruje sa sudijama, jer to ne ume i godinama se bori za regularnost takmičenja. Zbog toga smo i Partizan i ja već najstrože kažnjavani. Mi se borimo da javnost bude upoznata sa svim skandaloznim dešavanjima, pa i onim zlodelima koje se čine u omladinskim ligama u nadi da će sve nadležne institucije hitno reagovati
", navodi Vučelić.

On podseća da se klub iz Humske više od dve godine zvanično bori za uvođenje VAR tehnologije u domaćem šampionatu.

"To je do sada bila uzaludna borba, jer su svi drugi bili protiv VAR-a. Ohrabrujuće je što se tek danas Crvena Zvezda priključuje našoj inicijativi. U poslednja dva dana mnogo toga je izašlo na videlo - od Niša do Beograda. Niko više ne može da kaže da nije znao i da nije informisan jer je selektivna neinformisanost takođe vrsta loše politike. Sada se sve vidi i sve se zna, pa su na potezu nadležni. Partizan će sa svojim timom igrati fudbal. To znamo, a za druge "radnje" nismo sposobni niti hoćemo da se osposobljavamo", istakao je Vučelić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tončev se oglasio: Radnički ne namešta!

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 08:48

Predsednik Radničkog iz Niša Ivica Tončev kratko je za Informer poručio da njegov klub ne namešta utakmice i da su optužbe trenera Vojvodine Nenada Lalatovića lažne.. Kvota u MaxBetu na nerešen ishod Bajerna i Crvene zvezde je 10,0. Velika bura podigla se nakon utakmice Radnički Niš –...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.