Vredelo je čekati - Marković posle četiri godine pogodio u Evropi! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vredelo je čekati - Marković posle četiri godine pogodio u Evropi! (video)

Četiri godine čekao je Saša Marković na novi gol u takmičenjima pod okriljem UEFA. Večeras je, baš kao i 2014. u Istanbulu, pokazao kakav šut ima.

Kada je u jesen 2014. godine postigao prvi gol na evropskoj sceni u dresu Partizana, Saša Marković nije mogao da sluti da će na naredni čekati četiri godine.

Šestog novembra 2014. godine Marković je pogodio u porazu Partizana od Bešiktaša >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << (2:1), a četiri godine kasnije upisao je drugi gol u UEFA takmičenjima.

Večerašnji meč između Apolona i Olimpika iz Marselja počeo je na klupi za rezerve, spletom okolnosti ušao je u igru već u 11. minutu, a šesnaest minuta pre kraja zategao je sa ivice kaznenog prostora i postigao prvi gol za domaće.

Pokazalo se kasnije da je Markovićev gol imao veliki značaj, pošto je Apolon uspeo da dođe do izjednačenja u sudijskoj nadoknadi i uradi upravo ono što Partizanu u Istanbulu nije pošlo za rukom. Da stigne do izjednačenja i do boda.

Gol Saše Markovića pogledajte OVDE!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.