Remi Zemuna i Bačke, Napredak bolji od Dinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Zemuna i Bačke, Napredak bolji od Dinama

U Gornjoj varoši u borbi za bodove danas su se sastali Zemun i Bačka, a meč je završen rezultatom 2:2.

Posle uvodnog ispitivanja snaga i nešto veće agresivnosti domaće ekipe domaćini dolaze do prednosti već u 14. minutu golom Lukića.

Kao da je vodeći gol dao krila domaćim igračima koji su pojačali tempo i povremeno na muke stavljali golmana Zogovića koji je u nekoliko navrata pokazao svoj kvalitet i sprečio domaće igrače da u ranoj fazi meča steknu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << veću prednost.

Gosti iz Bačke Palanke za pola sata igre uputili samo jedan udarac ka golu Miloševića što dovoljno govori o odnosu snaga na terenu.

Od 30. minuta pa do kraja prvog poluvremena ekipa Bačke počinje konačno da igra. Ekipa Dejana Čelara je preuzela inicijativu, pokušala nekoliko puta da ugrozi gol Miloševića ali nije uspela.

Posle prvih 45 min Zemun – Bačka 1-0.

U nastavku utakmice ekipa Bačke konkretnija, brža, agresivnija. Preuzela je posed lopte i u nekoliko navrata pokušala da poravna rezultat i to kao da je bio signal da će gosti doći do izjednačenja.

Igrao se 63. minut susreta kada je Bačka izvela odličnu akciju po levoj strani a strelac izjednačujućeg pogotka bio je Srđan Grabež.

Gosti nastavljaju sa agresivnošću i odličnom igrom, a već u 68. minutu preko Mladenovića dolazi do preokreta. Zemun – Bačka 1-2.

Posle petominutnog šoka, Zemunci stižu do izjednačenja golom Lukovića.

Od momenta izjednačenja na terenu se rasplamsala još veća borba. Pokušavali su i jedni i drugi da ponovo dođu do prednosti ali se rezultat do kraja susreta nije menjao.

Napredak bolji od Vranjanaca

Napredak je upisao drugi vezani trijumf i savladao Dinamo iz Vranja, dok smo gol više videli u Gornjoj Varoši gde su domaći Zemun i OFK Bačka odigrali veoma zanimljiv meč pun preokreta koji je na kraju završen 2:2.

Tim iz Kruševca je protiv Vranjanaca već u 25. minutu imao dva gola "viška" posle golova Eskića i Ndiajea, da bi u 64. Vukanović potvrdio trijumf.

Naročito burno u "pod Bagdalom" bilo je u 25. minutu kada je arbitar Živković pokazao na "belu tačku" nakon što je Ndiaje pao u kaznenom prostoru, da bi posle toga "Recko" Antić nezadovoljan tom odlukom povukao na kratko ekipu sa terena...

Govorio je "sram te bilo arbitru", ali meč je ubrzo nastavljen.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.