Izvor: Radio 021, 19.Jun.2020, 11:14

Voša dočekuje Partizan u derbiju poslednjeg kola šampionata, uvertira za finale Kupa

Fudbaleri Vojvodine i Partizana sastaće se večeras, na "Karađorđu", u derbiju poslednjeg kola Superlige Srbije.

Utakmica za Vojvodinu i Partizan nema rezultatski značaj, s obzirom na to da su i Novosađani i Beograđani obezbedili mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope, te da Vojvodina u idealnom scenariju može da dođe do trećeg mesta na tabeli, dok je Partizan obezbedio vicešampionsku poziciju.

Iz tog razloga derbi u Novom Sadu se posmatra kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << razigravanje dva tima pred finale Kupa Srbije, koje će se igrati u sredu, u Nišu.

Crveno-beli tim je, kao i beogradski, više fokusiran na meč koji će se igrati u Nišu i koji bi mogao da obeleži sezonu za Vojvodinu.

"Uz dužno poštovanje, Partizanu je Kup jedina prilika da spasi ovu sezonu. Što se tiče Vojvodine, moja najava s početka sezone se odnosila na plasman u Evropu i konsolidaciju kluba, što je ostvareno. Potajno smo se nadali da možemo doći do finala Kupa, u kojem ćemo odigrati muški, pa kako bude. Niko ništa ne zaslužuje zbog svoje istorije ili tradicije, već isključivo zbog napora i rada koji je uložio da bi do toga došao. Spram načina na koji smo mi radili i rezultata koje smo ostvarili ove sezone, bilo bi realno da Vojvodina osvoji Kup, ali to će pokazati isključivo teren", poručio je predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić.

Podsetimo da je za utakmicu između Vojvodine i Partizana prepolovljen kapacitet "Karađorđa", u cilju prevencije širenja virusa korona, zbog čega će prisutni morati da održavaju fizičku distancu.

Meč počinje u 19 časova, a kapije stadiona se otvaraju u 17 sati.

U ostalim utakmicama poslednjeg kola sastaju se još i: Crvena zvezda - Proleter, Čukarički - Mačva, Javor - Inđija, Radnički - TSC, Spartak - Napredak.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.