Volden dobio podršku od košarkaša Cedevite: Mi moramo da donosimo odluke koje su najbolje za nas i naše porodice

Izvor: Večernje novosti, 03.Jul.2020, 10:03

Volden dobio podršku od košarkaša Cedevite: Mi moramo da donosimo odluke koje su najbolje za nas i naše porodice

Budimo zahvalni igračima što su doprineli dobrim rezultatima, pre nego što ih vređamo, rekao je doskorašnji igrač Mege Prelazak Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu, očekivano nisu podržali navijači crno-belog tima koji su ga “častili” najuvredljivijim porukama, ali je dobio podršku od zemljaka Kendrika Perija. Amerikanac iz Cedevita Olimpija, koji poznaje navijačke strasti iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Srbije jer je do skoro igrao za Megu, poslao je poruku Grobarima i pozvao ih na razumevanje Voldena koji “samo radi svoj posao”. - Razumem što navijači Partizana u komentarima pišu kako osećaju da im je zabijen nož u leđa. Ali moraju da shvate da mi kao igrači moramo da donosimo odluke koje su najbolje za nas i naše porodice. Moj drug je odigrao sjajnu sezonu za Partizan i pomogao mu da budu prvi i u Evrokupu i u ABA do prekida sezone. Budimo zahvalni igračima što su doprineli takvim rezultatima, pre nego što ih vređamo i ljutimo se jer odluče da urade ono što je najbolje za njih. Ljubav - napisao je Peri na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Navijači Partizana treba da se zahvale Voldenu, a ne da ga vređaju!"

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020

Košarkaš Cedevita Olimpije ima nešto drugačije mišljenje...Tektonski poremećaj u domaćoj košarci izazvao je prelazak Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu...I dok dobar deo navijača "crno-belih" osuđuje ovaj potez Amerikanca, njegov prijatelj i rival u ABA ligi Kendrik Peri ima drugačije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.